-0,9kg.
 

Mä en pidä mitään vaki punnituspäivää. Käyn vaa'alla silloin kun muistan ja kun siltä tuntuu. Mä kun en muista säännöllisiä punnituksia. Ja sit jos on säännöllinen punnituspäivä niin sitä ressaa koko edellisen päivän että mitä sitä uskaltaa syödä että vaaka näyttäis mahdollisimman vähän. Ja kun mulla on vielä se systeemi että käyn siinä vaa'alla aamulla vessakäynnin jälkeen Eevan asussa jottei tarvitte vähentää vaatteiden painoa.

Vyötärön ympärys oli tänä aamuna 9cm vähemmän kuin 21.12.-09 sisätautien polin sairaanhoitajan mittaama tulos. Tosin se nyt mittas miten mittas. Omien mittausten mukaan vyötärö olis pienentyny semmoset 6-7cm. Tota vyötäröö kun on paha saada mitattua just tasan tarkkaan oikeasta paikasta. Pitäs melkein olla merkit vyötäisillä miltä kohdalta se mitta on viimekerralla menny. Siinäkö tatuointi-idea?

Ei mutta näillä mennään.

Ai niin... oltiin viikonloppuna Järvilandiassa, keskellä korpee. Lunta oli taas sadellu jonkin verran ja siellä perämettällä kun ei oo työvälineinä kuin lumentyönnin ja lumikola. Minä kolasin yksin koko pihan!! En edes hengästyny kunnolla. Ennen pelkkä lapion näkeminen sai mut huonovointiseks.