Liityttiin tuossa jokin aika sitten FB kuntoklubille vuodeksi, Markon kanssa siis. Marko vitsailee et Forssan Betoni...mä taidan alkaa sanomaan sitä FaceBookiksi. Vai miten olis ihan oikeesti FinnBody?

On tässä nyt viimeaikoina sitten hypätty siellä urakalla. No siis ensinhän oli se käynti jossa tehtiin sopimukset. Eka kuukausi ilmanen kun saatiin 30e lahjakortit. Toisella kerralla käytiin kiertämässä talo omaohjaajan kanssa ja se kyseli vähän tavoitteita ja muuta jonka pohjalta sitten teki meille saliohjelman joka käytiin eilen testaamassa. Aika mahtava fiilis. Yhteisellä patteriohjelmalla edetään. Se pelaa niin että 10min alkulämmittely, 3 laitetta joissa 2 sarjaa joissa 20 toistoa, välille 10min aerobista eli crossaria, kuntopyörää, juoksumattoo, taas 3 laitetta samat 2x20 ja 10min aerobinen, sit vielä lopuks 4 laitetta joissa 2x20 ja vielä kevyet venyttelyt päälle.

Painon kanssa tilanne on nyt se että viimekerrasta -1,2kg. Onhan siitä nyt toki pari viikkoo kun viimeks oon kirjotellu.

Tässä arjessa tuon painon putoomisen ja hoikistumisen on tullu huomaamaan siten että eilen vedin pitkästä aikaa verkkareiden sijasta farkut jalkaan ja niihin piti katsella vyö joka ei oo hetkiin menny ollenkaan, kiskaisin sen vyön kiinni niin tuohan räpsähti toiseen reikään asti kiinni eikä yhtään ahdistanu. Sitten kun sen rannetietokoneen tilasin niin sain sen juuri ja juuri kinnattua siihen ensimmäiseen reikään, tuossa yks aamu tällä viikolla se meni jo kolmanteen, toiseen se on menny jo hetken aikaa...

Otettiin tuossa yks päivä kuviakin. Tässä tuloksia...