Reilu puoli vuotta on tallattu samoilla lukemilla...3kg sisällä. Nyt on tapahtunu jotain ihmeellistä. Viikossa lähteny 4,8kg! Se tekee kokonaispudotuksena 18,9kg sieltä joulukuusta -09, kun se lääkäri uhkaili laihdutusleikkauksella.

Housujen koko oli tuolloin 50. Nyt odottelen palkkapäivää, että pääsen ostamaan taas kerran pienemmät farkut..tällä kertaa jo kokoa 44. syksyllä ostetut 48 kokoset menee kiertoon, kun ei ne pysy enää jalassa.Uuden vyön ostin vuoden vaihteessa ja siihen olen jo tehny 3 reikää lisää..tosin tein yhden extran ja odottelen nyt et saan ottaa sen käyttöön. Samalla reissulla kun vyön ostin, ostin myös farkut kokoa 46, jotka saa nyt jalasta pois avaamatta.

Ja miten paino sit on lähteny? Öö...jaa..? Töissä! En mä ole mitenkään liikuntaa lisänny..tarkotus ollu mutta en oo ehtiny...ja töiden jälkeen en oo edes jaksanu. Toisekseen..tää viimeaikojen pudotus johtuu varmasti myös stressin vähenemisestä..kun ei tuu enää syötyä herkkuja pahaan oloon. Sitä vaan tulee töissä niin paljon liikuntaa päivän aikana (askelmittarin mukaan n. 4km rauhallisessa aamuvuorossa) ja sit säännölliset ruoka-ajat. Kyllähän mä vähähiilaristakin tossa yritin, mut ei se toimi kun rakastaa puuroja ja sipsejä. Enkä sit taas jaksa itelle askarrella toisenlaista ruokaa, kun lapsille keittelen perunoita ja makaronia. Yks on tietysti ruoka-annosten pienentäminen. Ei vaan jaksa syödä paljoa kerralla. Siitä kertoo jotain se, että Kerttu 9v syö yksin sen verran, mitä minä ja Ella 4v syödään yhdessä.