Huomenna ajattelin käydä vaa'alla. Nyt vaan piti tulla purkaan tuntoja ku ottaa niin pattiin.

Minä hienosti olin kirjotellu tekstejä. Kirjautunu naamakirjan tunnuksilla kirjottelemaan. Aikoinaan mulla on ollu tänne tunnukset. Nyt sitte löysin ne ja päätin yhdistää tunnukseni facebookin tunnuksiin. Ja kuinka ollakaan. Kaikki kirjoittamani tekstit hävis kojelaudalta. Onneks ne pääsi edelleen lukeen naaman kautta ja sain kopsattua tekstit ja laitettua ne tänne uudelleen. Joten periaatteessa mitään vahinkoa ei oo päässy käymään. Mutta kun ottaa niin pattiin. Tein ihan turhan työn kopsaillessa tekstejä kun ne olis ihan hyvin voinu vaan olla täälä niinku aina ennenki.

Tästä siis johtuu myös se että osote on muuttunu, mikäli sitä edes kukaan huomaa. Mutta koska periaatteessa vanha blogi on olemassa vaikkei sitä olekaan olemassa (niimpä niin) niin sitä vanhaa osotetta ei voi käyttää joten piti tehdä uusi.

Kyllä tämä nykytekniikka on niin hienoa. Pitää muistaa vain yhdet tunnukset, facebookiin, niin johan pääset kirjautuun melkein mihin vaan. Onneks tää hömppä ei oo vielä laajentunu netikan tai koulun sähköpostiin. Sitä odotellessa? Se oliski hupaisaa kun koululla menee koneelle niin ensimmäisenä koneen käynnistyttyä tulis facebookin kirjautumissivu ja sitä kautta pääsis käsiks koneelle, koulun posteihin ja lukujärjestyksiin.

No, tämä meni nyt vähän ohi tän elämänmuutosaiheen. Mutta antakaa anteeks tän kerran.

Tämmösiä. Huomenna sitä painonpudotustulosta jos mitää edistystä viimekerrasta on tapahtunu. Vähän hirvittää kun meni tää viikko vähä läskiks liikkumisen suhteen kun oon ollu vähän flunssassa, ei oo viittiny rehkiä.