Juu.. käväsin lauantaina dementiahiihtolenkillä. Mä luulin kävelleeni 5km mutta kun tarkistettiin niin auton mittarin mukaan matka oliki melko tarkka 6km. No, en pistä pahakseni.

Ei mun oikeesti pitäny mihinkää lenkille lähtee, olla vaan Ellan ja Markon kans pihalla. Sit yhtäkkiä iski joku härö korvien väliin ja lähdin käveleen. Ja ku vauhtiin pääsin niin en millään malttanu lopettaa vaan lampsin menemään. Aikani käveltyäni totesin ettei oo enää mitää järkee palata joten jatkoin ja jatkoin. Jossain välissä, paremmalla puolella jo, tuli yhtäkkiä tunne että mä en jaksa, alko pistää olkapäästä ja kyljestä mutta muutama palleahönkäys niin johan matka jatku. Lopulta kun pääsin takas pihaan niin ei ollu yhtään häijy olo, päin vastoin, aivan mahtava fiilis! Ainoa pieni miinus oli siinä että mun ihanat kengät, tai siis Markolta lainaamani Jalaksen talvisaappaat, oli hiertäny ison varpaan sivuun rakon. Onneks oli kaapissa rakkolaastaria ja se pelasti päivän.

Lenkin jälkeen vielä venyttelin hyväsesti ja käväsin vielä pesullaki. J-landiassa kun ei ole suihkun ihanuutta. Tai siis on mutta kun paineet on niin heikot ettei sieltä suihkusta tule vettä ellei pidä nuppia ite ylhäällä. Eli vanhalla mallilla. Ja poijjaat että maistu lihasoppa hyvälle urheilun jälkeen.

Eilisen päivän pidinki sitte ihan vaan lepoo. Olla möllöttelin ja kutoilin sukkaa. Tänään...tänään piti vetää jotain yläkropan juttua mutta mutta...ku käytiin Keskisellä ja anoppia morjestamassa jajaja...sitte piti maksaa laskuja ja nyt olis sauna kuumana. Kyllä kai sitä vielä jotain ehtis kun äkkiä pistäis myllyn kiinni. Katsotaan.