-0,4kg.. onhan seki jotain viikossa. Jos ei muuta niin ainaki miinusta.

Mutta on homma menny vähä läskiksi. Tosin mielestäni ihan perustelluista syistä. On ollu menoa yhteen jos toiseenkin suuntaan ja liikkuminen jääny vähemmälle, lähinnä tota koululiikuntaa ja sitä asioilla juoksemista. Harvana päivänä on askeleet jääny alle 5000 (mittari kun kulkee joka päivä taskussa). Siis juu pitäis saada 10000 askelta päivässä vähintään mutta ku... jos ennen oli askeleita päivään semmoset max. 2000 niin toi yli 5000 on jo 150% parannus!

Niin mutta jäi asia kesken... sitten kun olis ollu aikaa liikkua niin meni selkä. Tiedä sitte pistikö kylmästä pahakseen vai mitä mutta lauantaina yhtäkkiä aamusta tuntu että jalat putoo alta. No ei ne onneks kertaakaan oo pudonnu mutta kyllä selkä on vieläki vähä jännä. Istues menee pahemmaks. Mutta kiitos piikkimaton ja vehnätyynyn, ei oo tarvinnu särkylääkkeisiin kajota.

Mutta eiköhän sitä tästä taas kun alkaa (ehkä) asiat rullata niin ole aikaa paremmin ulkoiluttaa sauvoja ja käydä mummojuoksemassa.

Joitakin kommentteja kaventuneesta ulkomuodostani oon kuullu. Useinmiten asiasta muistuttaa rakas aviomieheni (kielen ruskeuttakaan turha tarkistaa koska mä huolehdin siisteydestä). Itse huomaan muutoksen siitä että olen jo kahdesti joutunu kiristään verkkareiden vyötärönauhaa, ei tarvi vaa'alle kurkistella vatsan yli vaan voi rehdisti kattoa alaspäin ja sormukset lähtee sormista tuskailematta. Mittanauha ei kyllä tiedä kutistumisesta mitään...siinä on jotain vikaa...kuka tunnustaa varastaneensa siitä pätkän välistä?

Mutta nyt unta kuulaan että jaksaa huomisen päivän urheilla. Olis koulun puitteissa tiedossa allasjumppaa ja tavallista jumppaa, saa nähdä onko jotain muutaki.